2018 has started!

Hallo lieve mensen,

Een nieuw jaar, dus een nieuw berichtje van mij!
Ik wens jullie het allerbeste voor 2018!

Zoals jullie hebben begrepen is de weg nog steeds afgesloten voor de studio. Het plan is dat half maart de weg weer begaanbaar zal zijn, maar dan mag het niet gaan vriezen. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte over alle ontwikkelingen.

Op dit moment zit ik dus tijdelijk in Het Kleine Pakhuis in de Heemskerckstraat. Een fantastische kans voor mij om toch lekker aan het werk te blijven en in het ritme te blijven. Super gezegend ben ik hiermee….
De workshops gaan ondertussen gewoon door in de studio in de Ruyterstraat. Je kunt er namelijk wel gewoon komen, alleen niet met de auto. De planning voor januari heb ik zojuist gemaakt, dus je kunt je weer aanmelden voor een leuke workshop!
8 februari zal mijn laatste dag in Het Kleine Pakhuis zijn. Daarna zal Elmiezz tijdelijk volledig sluiten om daarna met een compleet veranderde en vernieuwde studio te openen!! De plannen hiervoor liggen klaar en ik heb er superveel zin in. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Verder staan er 2 nieuwe workshops op stapel, welke ik nog moet uitwerken.
Ik kan alvast verklappen dat 1 workshop te maken heeft met de Brushpennen van Ecoline! 🙂
Ook zal ik hier binnenkort een demonstratie van geven, zodat jullie kunnen zien dat je niet alleen kan schrijven met deze fantastische stiften.

Dat was het wel voor nu. Nogmaals, ik hou jullie op de hoogte!
Veel liefs, Elly

Elmiezz Texel

Geef een reactie