Nieuwtjes, feestjes en activiteiten!

Hallo lieve mensen,

Ondertussen is het seizoen begonnen en geniet ik onwijs van alle mensen in mijn winkeltje, na een stille winter. Waarin ik me overigens geen moment verveel hoor. 😉
In deze blog wil ik jullie op de hoogte stellen van de komende activiteiten.
Het afgelopen half jaar heb ik kneiter hard gewerkt een compleet nieuwe Miyuki sieraden-lijn. Miyuki is een merk kraaltjes, welke allemaal precies gelijk zijn, waardoor je hele strakke effecten krijgt. Ik ben verkooppunt van deze kraaltjes en alle onderdelen om hiermee zelf aan de slag te gaan.

p1000761

En met trots kan ik jullie melden dat deze gehele lijn vanaf morgen te zien (en te koop) zal zijn in het Creatief Centrum Texel!! In het weekend van 1 en 2 juli is de grote opening van het CCT. Iedereen is dan van harte welkom om te komen kijken naar wat Miranda Hoogenbosch en haar team de afgelopen tijd hebben neergezet! Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik gevraagd ben om mijn sieraden daar beschikbaar te stellen! 🙂 Het CCT bied mij ook de mogelijkheid om voor grote groepen workshops te geven. Super!!!Tot en met 4 personen geef ik de workshops gewoon bij mij in de winkel.

http://www.atelier-mooizo.nl/feestelijke-opening-creatief-centrum-texel/

 

Aanstaande donderdag is het Koningsdag! Heb je al plannen? Elmiezz is van 11.00-17.00u geopend. Kom gezellig langs! Voor de kinderen zijn er leuke knutsel activiteiten. Zo kun je je eigen kroon kleuren, of een stoere oranje schelpen- sleutelhanger

img_6362

 

 

Ennnn dan hebben we komende week NOG meer feest. Want, Elmiezz bestaat 2 jaar!!!!!!! Cliche, maar wat vliegt die tijd! Ik ben zoooo blij en trots op wat ik de afgelopen twee jaar heb bereikt, en ik weet dat 2 jaar eigenlijk geen jubileum jaar is, maar ik wil het toch zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Zaterdag 29 april ben je van 11.00-17.00u van harte welkom voor een kopje koffie of thee en uiteraard iets lekkers erbij. Leuk als je erbij bent

img_6428

Dat was het voor deze keer. Geniet van je zondag!

Liefs, Elly

2 thoughts on “Nieuwtjes, feestjes en activiteiten!

  1. Wat een leuke nieuwtjes allemaal weer.
    Zeer benieuwd naar de exclusieve lijn die je hebt ontworpen en gemaakt, spannend!!!
    En dat ook nog op een nieuwe extra lokatie.
    Leuk om te lezen, dat het na twee jaar bikkelen zo vooruit gaat met Elmiezz?

Geef een reactie