Wie ben ik?

whatsapp-image-2017-03-03-at-21-13-08

Het creatieve brein achter de creaties en workshops die je op deze website vindt, dat ben ik, aangenaam! Mijn naam is Elly en graag vertel ik je hoe mijn kralen- en hobby atelier is ontstaan.

Op mijn 14e kwam ik in een kralenwinkel in London. Als het paradijs bestaat, dan ziet het er zo uit, dat weet ik zeker. Wat ik op dat moment ook wist, is dat ik dit later ook wilde. Maar aangezien je een studie moet kiezen en mijn hart ook bij het werken met kinderen lag, heb ik destijds gekozen voor de kinderopvang, waar ik 10 jaar lang met plezier heb gewerkt. In die branche kon ik gelukkig aardig mijn ei kwijt op creatief gebied. Toen ik in de crisis thuis kwam te zitten en het werk medisch niet meer kon uitoefenen, heb ik me helemaal op het tekenen en handlettering gericht. Doordat er dagelijks tekeningen op de keukentafel lagen, kreeg ik steeds meer complimenten en kwam de verkoop op gang. Langzaam begon het plan te borrelen om er professioneel iets mee te gaan doen.

Toen ik in 2014 in gesprek raakte met Martine van de voormalige kralenwinkel Hampi op Texel, die op dat moment ging sluiten, heeft ze me dusdanig aan het denken gezet, dat een bedrijfsplan snel geboren was en na een half jaar de verhuiswagen klaarstond om ons van Noord Brabant naar Texel te brengen, om zo mijn droom uit te laten komen. En nu mag ik dus andere mensen ‘besmetten’ met mijn creativiteit, ze over de drempel helpen en nieuwe hobby’s bezorgen. Heerlijk!

Werken in opdracht vind ik geweldig om te doen. Samen gaan we kijken naar je wensen en dan ga ik daarmee aan de slag. Ook reparaties van sieraden is altijd een uitdaging en de mensen gaan altijd met een glimlach de deur uit.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden met mijn camera en om inspiratie op te doen. Op Texel geen gebrek aan inspiratie!

Afgelopen winter is het atelier vernieuwd en verbouwd, waardoor onder het kopje ‘atelier’ nog oude foto’s staan. Spoedig zullen er nieuwe foto’s volgen.

Groetjes Elly