Workshops en kinderfeestjes

Ik kondig regelmatig workshops aan met datum, tijd en wat we gaan doen.  Maar heb je zelf  een leuk idee voor een workshop? Of liever een andere datum dan gepland? Laat het me dan even weten. Wellicht kan ik daarin iets betekenen. Ook op zeer korte termijn mogelijk.

Workshop op locatie is ook een mogelijkheid! Als jij zorgt voor de deelnemers, kom ik graag naar je toe. Op het eiland is dit geen probleem, op het vaste land graag in overleg.

Klik hier voor de agenda –> EVENTS

 

Workshops:

16 november 2018 gaat het gebeuren, de aller eerste editie van het handletter- weekend op Texel!
Ik haal je vrijdag op bij de boot en dan gaan we een weekend lang aan de slag met zoveel mogelijk technieken binnen het hand- en brushletteren. Je krijgt er een leuk starters pakketje bij, maar je mag natuurlijk je eigen favoriete spulletjes meebrengen. Ik kan alvast verklappen dat er ook een gast aanwezig zal zijn voor een kleine verrassing! Mail naar info@elmiezz.nl voor meer info

 

K R IJ T B O R D… H A N D L E T T E R E N•

Op veler verzoek, workshop handletteren op een krijtbord! 

Je krijgt een bord van ongeveer 40x60cm + krijt, zodat je thuis naar hartelust verder kan oefenen. 

Leuk voor thuis, maar ook ideaal voor de horeca.

€40 per persoon incl materiaal, koffie, thee en lekkers. 

(€10 aanbetaling) 

 

 

• Paper Bag Handlettering •

NIEUW!!

Paper Bag handletteren! De Paper Bag is 53 cm hoog en gemaakt van 2 dikke lagen papier dus stevig genoeg om leuke spulletjes in te doen!

€29,50 pp incl materiaal, koffie, thee en lekkers. 

 

Bullet Journal inspiratie workshop

 

Heb jij ook overal briefjes en post- its rondslingeren? Hou je daarnaast ook nog een agenda en een notitieboek bij? Dat kan VEEL efficienter, in een bullet journal!
Heb je er al veel over gehoord, maar weet je niet hoe te beginnen? Of ben je al begonnen en wil je gewoon een gezellige workshop met veel voorbeelden en uitleg?

Ik zal je  uitleggen hoe je een bullet journal start, hoe je het in kunt delen en hoe je het leuk kunt versieren en ik zal jullie wat voorbeelden laten zien. Er zullen verschillende materialen aanwezig zijn waar je mee kunt werken, maar schroom niet om je eigen spulletjes mee te nemen, zoals gekleurde pennen en washi tape!
Heb je al een notitieboek of een bullet journal, neem deze dan vooral mee.
De ‘My Bullet Journal’ van Mus zijn hier verkrijgbaar!

Kosten: €10,- pp inclusief koffie/ thee


Workshop Texel- strandtas pimpen

Met trots kan ik jullie melden dat deze nieuwe workshop vanaf nu te volgen is bij Elmiezz! Je krijgt een strandtas die je helemaal naar eigen smaak mag gaan versieren. We gaan werken met onder andere verf, sjablonen, kwastjes, veertjes, pompoms en lint. Ook maak je een leuke tashanger om het plaatje compleet te maken. Kortom, al je opgekropte creativiteit kun je hierin kwijt. Je gaat naar huis met je zelfgemaakte, unieke tas, voor bijvoorbeeld op het strand, maar ook als shopper erg handig!

 

 

Deze 3 uur durende workshop kan gegeven worden in kleine groepjes t/m 8 personen. De kosten voor deze workshop zijn €37,50 inclusief alle materialen, strandtas, koffie of thee en uiteraard iets lekkers. Geef een eventuele allergie even aan, dan houd ik daar rekening mee.
Trommel je vriendinnen, kinderen, ouders, familie of collega’s op en kom in de vakantie sfeer met deze workshop!

 

Handletteren:

Je favoriete quote of motto heeft vaak veel meer kracht als je hem zelf hebt gemaakt. Handletteren is het moderne kalligraferen. Meerdere handschriften (fonts) worden in 1 tekening gebruikt, aangeduid met leuke versiersels en afbeeldingen. In een 2,5 uur durende workshop ga je, na wat handvaten en voorbeelden zelf aan de slag.

Kosten: €25,= pp inclusief koffie/ thee, iets lekkers en een klein starters pakketje om thuis meteen verder te gaan.
Duur: 2,5 uur

14642252_1763514657238362_2423467617175794928_n

 

Brushletteren / Schrijven met penseel

In deze workshop leer je een bepaalde manier van schrijven, met een penseel. Het is een superleuke techniek, die je overal kan toepassen, maar veelal gebruikt wordt bij het Handletteren (ook deze workshop kun je bij mij volgen)

We starten met het oefenen op werkbladen, die ik speciaal voor deze workshop heb gemaakt. Als je het een beetje onder de knie hebt, gaan we over op het ‘echte’ werk. Je krijgt van mij een waterbrush. Dit is een penseel met een water reservoirtje, zodat je niet met bekertjes water in de weer hoeft. Als ‘inkt’  gebruiken we waterverf.

Kosten: €25,- pp inclusief koffie, thee en iets lekkers
Duur: 2 uur

waterbrushes

 

?Wegwijzer Workshop?

Nieuw bij Elmiezz!
Maak je eigen wegwijzer, met je zelfgekozen woorden. Bijvoorbeeld belangrijke plaatsnamen of vakantiebestemmingen. Leuk als wand- decoratie, voor in de tuin, vóór je restaurant, een bruiloft, enz.
Je mag kiezen uit een wegwijzer paal van ong 90 cm óf touw zodat je hem op kunt hangen.

Je krijgt 5 plankjes naar keuze (meer plankjes tegen betaling) en verft ze in je favoriete kleuren. Er liggen letter- voorbeelden die je kunt oefenen, zodat je leuke letters kunt maken op je wegwijzer.
Alle materialen, zoals verf en markers, zijn hier aanwezig.

Kosten:
€37,50 pp (incl materiaal, koffie en thee)

 

 

Mandala tekenen/ kleuren:
Het werken binnen een cirkel heeft van vroeger uit een genezende en rustgevende werking. Vroeger moest de mandala hiervoor symmetrisch zijn, maar dat hoeft niet meer. Naar eigen inzicht en gevoel gaat u aan de slag. Niet teveel nadenken, gewoon doen! Tekenervaring is niet nodig, iedereen kan het. Meld je aan en ervaar een heerlijk relaxte middag/ avond.

Kosten: €25,= pp inclusief koffie/ thee, iets lekkers en een klein starters pakketje om thuis meteen verder te gaan
Duur: 2,5 uur

 

DSC_0067

 

Zentekenen:
Zen… Heerlijk woord, vind je niet? Dat willen we allemaal zijn…
Na een korte uitleg van mij en voorbeelden van de te gebruiken patronen ga je zelf aan de slag met een fijnschrijver. Je zult merken dat, door de patronen steeds te herhalen, je heerlijk ontspannen naar huis gaat.  Ook kun je ervoor kiezen om er kleur in te verwerken.
We werken op A5 papier. Alle materialen zijn hier aanwezig.

Kosten: €25,= pp inclusief koffie/ thee, iets lekkers en een klein starters pakketje om thuis meteen verder te gaan.
Duur: 2,5 uur

Ook is Zentekenen in cursus vorm mogelijk. Ik leer je dan in 5 weken de mooiste dingen te tekenen. Neem contact met me op voor meer informatie!

img_5806

 

Sieraden maken

Wat we gaan maken bepaal je zelf. Je zoekt de materialen uit en dan help ik je verder!

 

Deco Workshop:

Linda  van Hout Op Texel en ik hebben een nieuwe workshop  georganiseerd. In deze toffe workshop kun je al je opgekropte creativiteit kwijt. Bij aanmelding kies je wat je wil maken: Wandbord, aardappelkistje, memobord, strandtas of wegwijzer.
Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bij 4 deelnemers gaat de workshop door! Deze workshop is doorgaans op woensdagavond en zaterdagochtend of middag gepland, maar overleg is altijd mogelijk!!

Kosten: €37,50 pp (inclusief alle materialen, koffie, thee en lekkers)
Duur: 3 uur

 

Doodle Clay workshop

Nieuw en uniek op Texel—> Doodle Clay!

Zin om aan de slag te gaan met de nieuwe Doodle Clay? Deze SUPER zachte klei is makkelijk hanteerbaar, in tegenstelling tot Fimo klei, zelfs voor mensen met problemen aan hun handen!
Deze klei blijft zacht, totdat je het afbakt. Dit kan in een gewone keuken oven op 130 graden.

Wat je ermee kunt maken? Die mogelijkheden zijn eindeloos; van een leuke hanger, wandbord/ decoratie voor aan de muur of op tafel, tot zelfs een mooie vaas!

De kosten voor deze workshop zijn €25,- inclusief de leuke Doodle Clay koker, koffie, thee en lekkers.
Kinderen zijn ook welkom!

Even eruit?
Even tijd voor jezelf?
Meld je dan nu aan voor 1 van deze workshops! Alle materialen zijn hier aanwezig.
Tot en met 4 personen geef ik de workshop bij mij in de winkel. Vanaf 4 tot 20 personen kunnen we terecht in het Creatief Centrum Texel in Den Burg.

 

 

Kinderfeestjes:

Jarig? Creatief? Vier dan je feestje bij Elmiezz! De kosten zijn €12,50 per kind (max 8) inclusief drinken en iets lekkers. (geef een allergie aub door!)

14440664_1752073615049133_8122379894275801803_n

Tijdens een kinderfeestje kunt je kiezen uit:

  • Wrap armband maken van memory wire
  • Mandala tekenen/ kleuren
  • Handletteren voor kinderen
  • Doodle Clay

 

 

                                                        Stiften